Thursday, February 23, 2017

Un BMW tunat foarte frumos

                        https://www.4tuning.ro/poze/masini-tunate-din-romania-23/bmw-e46-320i-8913-poza-246251.html#lg=1&slide=30                         

Probabil nu exista o alta masina mai iubita de tuneri decat BMW M5. Astea sunt cele mai reusite modele din 2012.
Proiectul de baza pentru frumusetea de mai jos a fost BMW M5 F10, cu al sau Twin Turbo de 4,4 litri. Kelleners Sport a ales sa pastreze doar o aparenta de standard a masinii. Si totusi, aproape totul e modificat.
Cea mai tare creatie a nemtilor vine cu bodykit din fibra de carbon, difuzoare mari pentru esapament, roti din aliaj de 20 de inci si un interior redesenat. Kelleners Sport KS5-S are 660 de cai putere, cu 100 mai mult decat modelul de fabrica si poate atinge 330 km/h. Pacat ca n-au avut prea multa inspiratie cand s-au gandit sa aleaga culoarea masinii.

O firma de tunning care se respecta cu planuri mari geigercars.de

                     http://geigercars.de/bildergalerien.html


În galeriile noastre, veți găsi nu numai produsele noastre de tuning, dar, de asemenea, imagini ale unor evenimente sau ale presei, împreună cu rapoartele asociate acestora. Astfel, galeria livrările noastre nu doar pentru ochi, dar, de asemenea, Iubitorii de tehnică informează noastre. 


     
                   

Wednesday, February 22, 2017

2017 BMW pickup truck Transformers

 Acest lucru BMW pick-up camion ar putea juca în "Transformers Un nou raport de state ca BMW ar putea fi încă în căutarea în dezvoltarea unui camion. Un nou raport de state ca BMW ar putea fi încă în căutarea în camioneta Acest BMW ar putea juca în "Transformers Home / Modele / BMW M3 / Vrei sa cumperi un camion BMW? Vrei sa cumperi un camion BMW? 3 răspunsuri la "Vrei sa cumperi un camion BMW?" Acasă / interesante / Altele / Mercedes-Benz pentru a lansa un camion. pentru a lansa un camion. Este BMW următor lansarea unui camion pick-up BMW M3 Această camioneta BMW ar putea juca în "Transformers Acum câțiva ani, BMW ne-a surprins cu lansarea unui BMW M3 camion pick-up BMW M3 Pickup, BMW 328 Hommage, BMW GINA, BMW Gran Coupe Lusso, BMW M1 Hommage. 11.Home / Modele / BMW / i Acest BMW i3 Pick-up camion ar putea fi de fapt ... Acest BMW i3 Pick-up camion ar putea fi de fapt destul de cool. BMW I | O aprilie 2016 de Horatiu Acest BMW pick-up camion rival pentru Mercedes-Benz X-Class ar putea fi un Când Mercedes-Benz a anunțat inițial că a fost de lucru pe un camion de lux, și cu ea fiind un BMW, camionul se va ocupa cu siguranță bine pentru un pick-up. pickup BMW ar putea utiliza un sistem de bare transversale pentru depozitare marfa suplimentar.

 Un vis de un camion complet cu sufletul la gură depreluare BMW este probabil să rămână întotdeauna doar un vis, dar care nu a oprit multi fani BMW speră să vadă o zi Ute corectă BMW să -și asume place de GM, Ford si chiar Mercedes- Benz . Mulți dintre voi amintesc de Pick - up BMW M3 , care a fost un proiect one - off pentru a sărbători Ziua nebunilor, si surprinzator, rece M3 Ute a fost primit cu ovatii. Nu numai că părea rece, dar în conformitate cu BMW, a fost un monstru pe drumul cel bun.
Ex-BMW M sef, Dr. Kay Segler, a declarat că în momentul în care one-off M3 este "cel mai rapid pick-up din lume." Dr. Segler a menționat, de asemenea, că el a fost în măsură să ia mașina tot drumul până la 300 km / h pe pista de la Nurburgring.

Cele mai frumoase Dacii Tunate din Romania

m-am gandit sa pun si eu daciutza mea pe forum..e o dacie 1300 din '77 cu motor+cutie din '89 ....modificari nu am la ea decat chestii neimportante: jante superbalon pe spate cu gume kumho 205/60 r13 ,bord din 89 cu lumina rosie(aveam un pioneer cu lumina rosie si am zis sa imi fac si bordu asa) , suruburile din spate sunt rezultatul unei incercari nereusite de a face un eleron "home-made" 
modificari nu am in plan ca nu isi au rostu, prioritatea fiind tinichigeria care e la pamant da nu sunt finante si pentru ea.
in schimb m-am jucat cu photoshopu si as avea ceva idei de modificari 

                    http://tuningsowauto.blogspot.ro/                   


Honda S2000 Turbo by Exelixis

 Primul a picat sistemul de evacuare care, desi avea in componenta o frumusete de catback din titan, era pentru aspirat. Au avut aceeasi soarta si turbina, o lamentabila creatie a industriei chinezesti de specialitate, galeria de evacuare ce incepuse sa cedeze ‘psihic’ , cele doua BOV atmosferice no name (nu ma intrebati de ce erau doua ) si sistemul piggyback AEM care, in ciuda celor mai bune intentii, mai mult incurca decat ajuta.
Odata scapati de toate aceste minusuri mecanice si electronice, a inceput reconstructia.
Prima la apel a fost o turbina GT35 si o galerie de evacuare noua pt wastegate-ul extern Tial 44mm. 
In acest moment a intrat in scena maestrul Mihail, pentru executia sistemului de evacuare cu diametrul de 80mm, care sa permita o evacuare corespunzatoare a gazelor, plus o adaptare a tubulaturii wastegate-ului .

                      https://forum.4tuning.ro/612-exelixis-motorsport/190861-honda-s2000-turbo-by-exelixis.html                                     http://www.exelixis.ro/honda-s2000-turbo/